Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 944
Menu

ΑΛΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Προέρχεται από νιφάδες αλατιού που σχηματίζονται στην κορυφή του στρώματος άλμης στις αλυκές, οι οποίες ξαφρίζονται και αποξηραίνονται. Οι νιφάδες συλλέγονται με το χέρι και είναι εντελώς φυσικές. Αγαπημένο gourmet αλάτι των σεφ, έχει υπέροχη υφή και αξεπέραστη γεύση.

Read more...

ΑΛΑΤΙ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Το αλάτι της Νεκρής θάλασσας προέρχεται από τον Ιορδάνη ποταμό που εκρέει στη θάλασσα. Το αλάτι της Νεκρής θάλασσας είναι πλούσιο σε Ασβέστιο, Κάλιο και Μαγνήσιο.

Read more...

ΑΛΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

Προέρχεται από την Χαβάη και είναι μια μίξη από θαλασσινό αλάτι και ενεργό ξυλάνθρακα. Το αλάτι εξατμίζεται φυσικά πάνω σε λίμνες που σχηματίζονται στο έδαφος από ροές λάβας και συλλέγεται με το χέρι.

Read more...

ΑΛΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΒΑΗΣ

Πρόκειται για αλάτι που έχει εγκλωβίσει ηφαιστειακή λάβα και είναι ο λόγος του έντονου χρώματος του. Χαρίζει στο φαγητό έντονη γεύση.

Read more...

ΑΛΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Προέρχεται από υπόγεια προϊστορικά αποθέματα αλατιού στα βουνά της Γιούτα των ΗΠΑ στην Β. Αμερική. Είναι πλούσιο σε μέταλλα και φυσικό ιώδιο, απαλλαγμένο από ακαθαρσίες.

Read more...

ΑΛΑΤΙ ΜΠΛΕ ΠΕΡΣΙΑΣ

Είναι ένα από τα πιο σπάνια αλάτια στον κόσμο,χάρη στο μοναδικό του χρώμα και προέρχεται από το Βόρειο Ιράν. Το υπέροχο γαλάζιο του χρώμα προκύπτει από τα τοπικά πετρώματα κατά τον σχηματισμό της κρυσταλλικής δομής του αλατιού.

Read more...

ΜΕΙΓΜΑ RAS EL HANOUT

Είναι ένας συνδυασμός καρυκευμάτων, αντιπροσωπευτικό της Μαροκινής κουζίνας. Το όνομα του σημαίνει το κορυφαίο του καταστήματος.

Read more...

ΜΕΙΓΜΑ TANDORI MASSALA

Προέρχεται από την Ινδία και αποτελείται από κύμινο, κόλιανδρο, σκόρδο, κανέλα, τζίντζερ, τσίλι και κουρκουμά. Θα δώσει ιδιαίτερο άρωμα στο ρύζι το κοτόπουλο και τον κιμά.

Read more...

ΜΕΙΓΜΑ TANDORI MASSALA

Προέρχεται από την Ινδία και αποτελείται από κύμινο, κόλιανδρο, σκόρδο, κανέλα, τζίντζερ, τσίλι και κουρκουμά. Θα δώσει ιδιαίτερο άρωμα στο ρύζι το κοτόπουλο και τον κιμά.

Read more...
Subscribe to this RSS feed